В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 18 сентября 2021 г.

Tofu Pudding (Blancmange)

Soft silken Tofu Pudding (Blancmange) dessert made with tofu, honey, gelatin, and soy milk. Topped with a sweet-tart strawberry sauce, this pudding makes a delightful low-caloric dessert.

Tofu Pudding (Blancmange)

INGREDIENTS

  •  cup boiling water
  • 4 sheets gelatin sheet(s)/powder (0.4 oz, 10 g)
  • 6.2 oz firm silken tofu
  • 5 Tbsp honey
  • 1 ½ cup unsweetened soymilk
  • ½ tsp almond extract

Strawberry Sauce

  • ½ lb strawberries
  • 1 Tbsp honey
  • Juice from ¼ lemon
  • mint leaves (for garnish)
  • Extra berries (for garnish)

INSTRUCTIONS
 

  • Gather all the ingredients.  You'll need five 4-oz (120 ml) ramekins.
    Tofu Pudding Ingredients
  • Combine boiling water and gelatin in a bowl (or measuring cup) and whisk together until gelatin is completely dissolved.
  • Cut tofu into 1 inch cubes and add them inside a food processor. Add honey and soymilk and puree all together.
  • Transfer the mixture to a large bowl. Add the gelatin mixture and almond extract and whisk without making too much bubbles.
  • If you like your pudding to have extra smooth texture, run the mixture through a fine mesh sieve (optional).
  • Ladle the mixture into individual ramekins. Chill in the refrigerator until set, for at least 1 hour.
  • Meanwhile make the strawberry sauce. Cut strawberries into small cubes and mash with fork or potato masher. Add honey and lemon juice.
  • When the pudding is set, run a knife around the pudding to loosen. Turn over onto a plate and shake gently to release the pudding. Pour the strawberry sauce and garnish with mint leaves and extra berries (if any) on top.
    Tofu Pudding Blancmange

To Store

  • You can keep the leftovers in the refrigerator for up to 3 days.

https://www.justonecookbook.com/tofu-pudding-blancmange/?utm_source=Just+One+Cookbook+Newsletter&utm_campaign=f24097b44a-EMAIL_CAMPAIGN_2021_06_17_04_22_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_366dec22de-f24097b44a-111721857 

Комментариев нет:

Отправить комментарий