В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 28 сентября 2021 г.

Maple Ice Cream with Cinnamon Crisps


This recipe for Maple Ice Cream with Cinnamon Crisps is so tasty! The coconut milk

maple ice cream is the perfect dip for the sweet cinnamon tortilla chips. Plus, it's quite easy to make!

Maple Ice Cream with Cinnamon Crisps [Vegan]

Ingredients

For the Ice Cream:

  • 2/3 cup coconut milk
  • 1/2 cup coconut yogurt
  • 3 tablespoons maple syrup
  • 1/4 teaspoon cardamom

For the Cinnamon Crisps: 

  • 5 6-inch tortillas (I used flour but corn tortillas work great too)
  • 2 tablespoons vegan butter
  • 3/4 tablespoon brown sugar
  • sprinkle of cinnamon

Preparation

  1. Mix your ice cream ingredients thoroughly and place in the freezer for 3-4 hours mixing it up every 30-45 minutes.
  2. Meanwhile, heat your butter and brown sugar in a saucepan. Spread mixture over both sides of the tortillas. Then cut the tortillas into strips and lay them on a sheet tray.
  3. Once on the sheet tray, sprinkle them with cinnamon. Bake them at 350° for 5 minutes.
  4. Once the ice cream has set, serve.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/maple-ice-cream-with-cinnamon-crisps-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий