В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 19 сентября 2021 г.

Sweet Potato Cheeseburgers with Peanut Sauce


You have the sweet creaminess of the sweet potato, with the little crunch from

the lentils, mixed in with the sweet, tangy, peanut buttery dressing, topped with the earthy beet microgreens. This burger is simply delicious!

Sweet Potato Cheeseburgers with Peanut Sauce [Vegan, High-Protein]

Ingredients

To Make the Patties:

  • 1/2 cup brown lentils
  • 1 cup water (to cook the lentils)
  • 2 cups sweet potato, diced
  • 1 onion, diced
  • 1/2 cup oat flakes
  • 1/4 cup cornmeal
  • 1 teaspoon onion powder
  • 1/2 teaspoon cumin seeds
  • Salt, optional

To Make the Dressing:

  • 2 tablespoons vegan mayo
  • 1 tablespoon natural peanut butter
  • 1/4 cup arugula, packed
  • 1 tablespoon almond milk
  • 1 teaspoon balsamic vinegar
  • 1/2 teaspoon onion powder
  • Salt, to taste

To Assemble: 

Preparation

  1. Pour 1 cup of water, the lentils, and a pinch of salt in a saucepan, cover.
  2. Bring to a boil, lower the heat and cook until there is only a little crunch left (you don’t want them mushy like a paste).
  3. In another saucepan, cook the sweet potato in boiling water until soft, strain the water and mash.
  4. In an oiled frying pan, cook the onions until golden, add salt.
  5. In a bowl, combine the cooked lentils, mashed sweet potatoes, onions, oat flakes, cornmeal, cumin seed, and onion powder. Season.
  6. Form your patties by pressing firmly so they keep their shape.
  7. Add your patties in a warm, oiled frying pan and cook until golden on each side on a medium/high heat. (around 2-3 minutes on each side)
  8. For the dressing, combine all the ingredients for the dressing in a food processor and blitz until smooth.
  9. Warm up your burger buns, add the patties, drizzle with the dressing and top with the cheese and beet microgreens.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sweet-potato-cheeseburgers/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий