В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 16 сентября 2021 г.

Raw Broccoli Flatbread


There’s nothing really to say about this raw, vegan flatbread except that you

have got to make it! The goodness of broccoli teamed up with parsley, kale, parsnip, peanuts, sunflower seeds. and a bit of flax meal to make this deliciousness. It’s a tasty bread recipe ideal for sandwiches or great as a snack.

Raw Broccoli Flatbread [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 cups fresh broccoli florets, chopped
  • 1 parsnip, peeled and chopped
  • Handful of kale
  • 2 tablespoons minced parsley
  • 1/2 cup peanuts, soaked and dehydrated
  • 1/4 cup sunflower seeds, soaked and dehydrated
  • 1/2 cup flax meal
  • 1 tablespoon of soy sauce or gluten-free tamari
  • Salt and pepper, to taste

Preparation

  1. Place broccoli, kale, and parsley in food processor and process the whole mixture until everything is incorporated and finely diced.
  2. Add remaining ingredients and pulse together until well combined. Spread evenly over a dehydrator sheet about 1/2 inch thick. Dehydrate at 140°F for 2 hours, decrease heat to 115°F, and continue to dehydrate for 6 hours.
  3. When the top is quite dry, flip the bread and cut into desired shape and size. Remove dehydrator sheet. Continue to dehydrate for about 6-8 hours or until desired dryness achieved. Store them in an airtight container.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-broccoli-flatbread/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий