В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 22 сентября 2021 г.

Cilantro Lime Tacos


Celebrate taco Tuesday any day of the week with these cilantro lime tacos!

The freshly chopped cilantro, corn, lime, and avocado give the tacos a light and bright flavor while the black beans add a ton of protein to the dish. Plus, the extra spread of hummus gives them the added creamy consistency.

Cilantro Lime Tacos [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 cloves of garlic, mined
  • 1/2 cup of chopped scallions
  • 1 can of black beans, drained and rinsed
  • 1 4-ounce can of diced green chilis
  • 1 1/2 cups of corn
  • 3 tablespoons of lime juice
  • 1/2 cup of chopped cilantro
  • Sea salt and pepper, to taste
  • Olive oil, as needed
  • 1 avocado, sliced
  • 1/4 cup of classic hummus (plus more if needed)
  • 4 soft tortillas (brown rice or corn)

Preparation

  1. In a large pan, add a drizzle of olive oil over medium heat.
  2. Add the scallions and garlic and sauté for 3-4 minutes.
  3. Add the black beans, green chiles, corn, lime juice, and a dash of sea salt and pepper. Stir. Sauté for about 5 minutes, and then mix in the cilantro and sauté for a few more minutes until everything is fully heated.
  4. Warm your tortillas in a separate pan or in the oven.
  5. Once the tortillas are warmed and a little crispy, spread each with hummus.
  6. Place the cilantro black bean mixture onto the center of each tortilla and garnish with sliced avocado.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cilantro-lime-tacos/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий