В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 19 сентября 2021 г.

Portobello Cheesesteak


A vegan take on the traditional cheesesteak: meaty to the tooth, the savory

sautéed mushrooms mix with peppers and onions in a toasted roll to create a delicious sub. Top it with loads of cheese for melty goodness.

Portobello Cheesesteak [Vegan]

Ingredients

  • 1 pound portobello mushrooms
  • 2 tablespoons oil, divided
  • 1 teaspoon vegan Worcestershire sauce
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon black pepper
  • 1 medium green bell pepper, seeded and sliced
  • 1 medium red bell pepper, seeded and sliced
  • 1 medium onion, peeled and thinly sliced
  • 4 sandwich rolls
  • 2 cups vegan mozzarella shreds

Preparation

  1. Preheat oven to broil.
  2. Slice portobello mushrooms into 1/4-inch slices. In a large bowl, toss mushrooms with 1 tablespoon oil, Worcestershire sauce, salt, and pepper.
  3. In a medium sauté pan over medium-high heat, sauté mushrooms until tender. Remove from pan.
  4. Add remaining tablespoon of oil to the pan and sauté peppers and onions until onions are golden and peppers are tender, about 8 minutes. Add mushrooms back to the pan and stir.
  5. Spoon mushrooms and peppers into sandwich rolls; place 1/2 cup vegan cheese on each. Place sandwiches under broiler and cook until cheese is melted and bread is toasted, about 4–5 minutes.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/portobello-cheesesteak-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий