В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 8 марта 2017 г.

Cashew Mozzarella Cheese Sauce

You'll never need another mozzarella cheese sauce as long as you have this. Made from cashews, this thick, creamy cheese sauce is perfect wherever you would normally use mozzarella. Dollop it over pizza, stuff it into calzones, add it to baked ziti, or add it between layers of lasagna. When baked, it browns slightly, giving you a delightful crust that everyone will be fighting over.

CASHEW MOZZARELLA CHEESE SAUCE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 1/2 cups raw cashews (soaked for at least 4 hours)
  • 1 cup water
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 2 tablespoons corn starch

PREPARATION

  1. Soak the cashews for at least 4 hours or overnight.
  2. Add all ingredients to blender and blend until smooth.
  3. Pour it over pizza or nachos and bake. The cornstarch makes the sauce firm slightly while baking and it develops a nicely baked crust.
  4. Will only last about three days in the refrigerator, but can be kept in the freezer for about a month. It just needs to be totally defrosted before you use it.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cashew-mozzarella-cheese-sauce/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=0b72ab5d7f-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-0b72ab5d7f-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий