В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 6 марта 2017 г.

Lemon pickle

MAKES 1 JAR
COOKS IN20 MINUTES PLUS COOLING




















Lemon pickle

Ingredients

  • 2 lemons
  • 1 small fresh red chilli
  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 tablespoon yellow mustard seeds
  • 1 teaspoon cumin seeds
  • 1 small handful curry leaves
  • 3 tablespoons caster sugar

Method

  1. Wash and finely chop the lemons, discarding the pips, then deseed and finely slice the chilli.
  2. Heat the oil in a small pan over a low heat and add the mustard and cumin seeds. When they start to pop, throw in the curry leaves. Fry for a minute or so, until they’re nice and crisp.
  3. Add the lemons, sugar, chilli and a pinch of sea salt. Turn up to a medium heat and cook for around 10 minutes, or until thick, sticky and the lemons have softened.
  4. Leave to cool, then store in a sterilised jar in the fridge, where it will keep for up to a week. Delicious served with poppadoms, plain yoghurt and a red onion and tomato salad.

http://www.jamieoliver.com/recipes/fruit-recipes/lemon-pickle/

Комментариев нет:

Отправить комментарий