В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 1 сентября 2018 г.

15-Minute Salted Chocolate Mousse

Imagine an intensely rich mousse, silky smooth with a subtle balance of sweetness and smoked salt. Serve at the end of an exquisite meal, in a bright white espresso cup. Just don’t tell anyone it contains avocado until after they finish and enjoy the pleasantly surprised looks on their faces.

15-MINUTE SALTED CHOCOLATE MOUSSE [VEGAN, GRAIN-FREE]

INGREDIENTS

  • 9 ounces good-quality vegan dark chocolate
  • 1 ripe avocado
  • 3 tablespoons maple syrup
  • 2 tablespoons unsweetened soy milk
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • Pinch of smoked sea salt flakes

PREPARATION

  1. Break up the chocolate into even pieces and place in a heat-proof bowl. Blast for 30 seconds in the microwave, stir, then heat again for a few more seconds until melted.
  2. Cut the avocado in half, remove the stone and scoop out the flesh into a blender. Spoon in the melted chocolate, maple syrup, soy milk, and vanilla extract and blend on high until combined. Use a spatula to scrape the mixture back to the center of the blades and blend on high again until completely smooth.
  3. Pour into small cups or ramekins, then sprinkle with the smoked sea salt flakes. Chill for 5 minutes before serving.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/salted-chocolate-mousse/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=6447910e47-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-6447910e47-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий