В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 23 апреля 2020 г.

BICOLOR MANGO JELLY

ImagenReceta
Prepare this recipe for mango gelatin in syrup with a touch of orange and half creamy with condensed milk, cream cheese, natural yogurt, with a spectacular decoration with fresh mango. It is a delicious dessert, easy to make and not only is it ideal for finishing any meal, but it can also be perfect for family gatherings.

BICOLOR MANGO JELLY

Ingredients

8 Portions
  • 1/2 cups orange juice, for the water jelly
  • 2 cups mango in syrup, for the water jelly
  • 1 cup syrup, mango, for water gelatin
  • 2 envelopes gelatin, (7 gc / u) hydrated with water and melted
  • 1 cup condensed milk, for milk jelly
  • 1 cup Philadelphia® cream cheese, for milk jelly
  • 1 cup evaporated milk, for milk jelly
  • 1 cup natural yogurt, for milk jelly
  • 2 envelopes gelatin, (7 gc / u) hydrated with milk and melted
  • 1 cup mango, diced, for garnish
  • to taste peppermint, to decorate

Preparation

Blend all the ingredients of the water gelatin until obtaining a homogeneous mixture. Pour into a jelly pan and refrigerate until set.
For the milk gelatin, blend the condensed milk with the Philadelphia® cream cheese, evaporated milk, yogurt and gelatin.
Pour over the gelatin of water and refrigerate until completely set.
Unmold the jelly and decorate with mango cubes and mint leaves.
https://us.kiwilimon.com/recipe/desserts/bicolor-mango-jelly

Комментариев нет:

Отправить комментарий