В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 22 апреля 2020 г.

Sweet Potato and Cauliflower Pizza Base

There are endless options to creating healthy vegan gluten-free Pizza bases packed with nutritious vegetables: cauliflower, cauliflower and zucchini (courgette) and now sweet potato and cauliflower. These bases are also packed with protein! Top with you're favorite pizza toppings for an easy vegan gluten free pizza. They are super satisfying and delicious –– you have to try this recipe!  

Sweet Potato and Cauliflower Pizza Base [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 3.5 ounces Cauliflower
  • 3.5 ounces Sweet Potato Rice *
  • 2 1/2 flax eggs
  • 1 ounces Buckwheat flour
  • 2 teaspoons Tamari
  • 2 teaspoons mixed Italian herbs

Preparation

  1. Preheat the oven to 350°F
  2. Blitz the cauliflower in a blender
  3. Once blitzed put the cauliflower rice in a tea towel and wring throughly to get rid of the excess water
  4. Place the cauliflower in a bowl and combine with all the other ingredients
  5. Shape the dough into a pizza on a baking tray lined with baking paper
  6. Place in the oven for 20 minutes
  7. Take out the oven, smooth some passata or tomato puree on the base and top with your favourite pizza toppings
  8. Place back in the oven for 10 minutes

Notes

If you don't have a packet of sweet potato rice you could blend a partially cooked sweet potato instead
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sweet-potato-and-cauliflower-pizza-base-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий