В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 9 октября 2020 г.

Moroccan Cauliflower Rice


Raw cauliflower is grated into a fine “rice” and tossed with pomegranate, sprouted

beans, zucchini pepper and mint and dressed in zesty hemp oil sauce.  

Moroccan Cauliflower Rice [Vegan]

Ingredients

For the Moroccan Cauliflower Rice:

  • 1 small head of raw cauliflower
  • 1 cup sprouted mix beans or lentils
  • 1 red bell pepper diced
  • 1 small organic zucchini diced
  • 1 small pomegranate seeds only
  • 4-6 fresh mint leaves chopped

For the Dressing:

  • 1 lime juiced
  • 1 small orange juiced
  • 2 tablespoons hemp seed oil
  • 1 teaspoon cinnamon
  • 1 teaspoon cumin
  • salt and pepper to taste

Optional Topping:

  • 1/3 cup raw pistachos chopped
  • extra mint leaves

Preparation

  1. Cut the stalk off the cauliflower and discard the leaves. Roughly chop it up and place it into the food processor and mix for 20 seconds into a rice-like consistency (alternately, use a hand grater).
  2. Transfer to a bowl and add washed bean/lentil sprouts, chopped bell pepper,zucchini pomegranate seeds, and chopped mint leaves.
  3. In a separate small bowl, mix all the ingredients for dressing.
  4. Pour the dressing over salad and stir well.
  5. Chill for at least 1 hour to let the flavors combine.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/moroccan-cauliflower-rice-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий