В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 10 ноября 2020 г.

Adobong Mani: Filipino Garlic Fried Peanuts


Adobong mani is a Filipino street food that is considered to be a major source of

nutrients and energy. Not only is it irresistibly delicious, but super simple to make too! You only need 15 minutes and 4 easy to access ingredients to cook up this salty peanut snack.

Adobong Mani: Filipino Garlic Fried Peanuts [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 pounds peanuts, with or without skin
  • 1 head of garlic
  • 2 teaspoons salt
  • 2 cups vegetable oil for frying

Preparation

  1. Peel all the garlic cloves.
  2. Heat the oil in a large non-stick skillet. When the oil is hot, over medium-high heat, dip the garlic cloves and fry until they turn golden brown.
  3. Remove the garlic and set aside.
  4. Fry the peanuts over medium-low heat, stirring occasionally. This should take about 10 minutes.
  5. Drain the peanuts in a sieve and season with salt.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/adobong-mani-filipino-garlic-fried-peanuts/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий