В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 11 ноября 2020 г.

Cauliflower Cranberry Sage Stuffing


With this recipe, there's truly not much to stress over. It's cutting up a bunch of

veggies and herbs and tossing them with cauliflower. If you're following a paleo way of eating or are gluten free, this is going to be a nice alternative for your Thanksgiving table. The vegetables work exceptionally well with the sweetness of the cranberries and the earthy taste of sage. It will not disappoint.

Cauliflower Cranberry Sage Stuffing [Vegan]

Ingredients

  •  1 head riced cauliflower
  • 3 large carrots cut into small pieces
  • 1 medium onion diced
  • 2 stalks celery diced
  • 1/2 pint mushrooms diced
  • 1 teaspoon sage, finely chopped
  • 1 teaspoon fresh thyme, finely chopped
  • 1/4 teaspoon rosemary, finely chopped
  • 3 tablespoons cranberries
  • 1/4 cup broth
  • 1/2 teaspooon salt divided
  • 1/4 teaspoon pepper

Preparation

  1. Heat pan on medium. Add olive oil, carrots, celery, onion, 1/4 teaspoon salt and cook until veggies are soft - about 6-8 minutes.
  2. Add mushrooms, cauliflower rice, herbs and cranberries. Cook for 2 minutes until incorporated. Add broth and simmer for 15 minutes until all vegetables have softened.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cauliflower-cranberry-sage-stuffing-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий