В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 8 ноября 2020 г.

Raw Lemon Panna Cotta With Raspberry Sauce


Panna cotta is normally quite finicky, but this raw version is foolproof – no cooking

involved! This dessert is very light and fresh, and the maple syrup gives it a slight flavor of caramel. A garnish of perfectly ripe berries makes it a truly divine treat and a must-try!

Raw Lemon Panna Cotta With Raspberry Sauce [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Lemon Panna Cotta:

  • 1/2 cup cashew nuts, soaked for four hours and rinsed
  • 4 tablespoons maple syrup
  • 1/4 cup water
  • 1/3 cup lemon juice
  • Zest of 1 lemon
  • 1/4 teaspoon ground turmeric
  • 1/2 teaspoon ground vanilla bean
  • A pinch of salt
  • 1/4 of a cup coconut oil, melted

For the Sauce and Garnish:

  • 1/2 cup raspberries
  • 2 tablespoons maple syrup
  • 1/4 cup blackberries

Preparation

  1. Place all ingredients except coconut oil in a high-speed blender and blend until perfectly smooth. Add coconut oil and blend for few seconds until mixed well. Pour the panna cotta mixture into molds and place in the freezer for about two hours.
  2. Blend half of the raspberries with maple syrup in high-speed blender until smooth.
  3. Serve panna cotta in a plate with raspberry sauce and garnish with berries. Depending on how “frozen” the panna cotta is when you remove it from the freezer, you might need to let it defrost for about 20-30 minutes before serving.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lemon-panna-cotta-with-raspberry-sauce/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий