В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 21 апреля 2020 г.

Mum’s Fridge Clean Curry

mum's-fridge-clean-curry2
Serves: 4

Mum’s Fridge Clean Curry

mum's-fridge-clean-curry1

INGREDIENTS

Marion’s Kitchen Thai Green Curry, which includes:
  • THAI GREEN CURRY PASTE
  • COCONUT MILK
  • DRIED THAI HERBS & CHILLI
  • BAMBOO SHOOTS
1 tbsp vegetable or canola oil
400g (14 oz) vegetables (e.g. capsicum, broccoli, eggplant, zucchini), cut into bite-sized pieces
400g (14 oz) leftover roast chicken (or fresh/frozen chicken)

INSTRUCTIONS

STEP 1
Heat oil over medium heat and fry my THAI GREEN CURRY PASTE for about a minute or until it starts to smell yummy.
STEP 2
Pour in the creamy COCONUT MILK and 1 cup of water.  Then add the DRIED THAI HERBS & CHILLI (leave the chillies out if you want a mild curry or chop them up if you want a spicier curry).  Wait for the curry to start simmering again.
STEP 3
Drain and discard the liquid from the BAMBOO SHOOTS.  Add drained bamboo shoots to the curry along with the vegetables and simmer for 3-4 minutes or until vegetables are tender.  Add the cooked chicken and simmer for another 2 minutes until just warmed through (if using fresh or frozen chicken, simmer until cooked). Remove from heat and serve.
https://www.marionskitchen.com/mums-fridge-clean-curry/

Комментариев нет:

Отправить комментарий