В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 2 мая 2020 г.

MEXICAN CARAMEL FLAN

ImagenReceta
You can't leave this recipe for Mexican caramel flan out of your pastry recipe book. This is a classic inside Mexican cuisine and it'super easy to make! Your whole family with love it!

MEXICAN CARAMEL FLAN

Ingredients

8 Portions
  • 1 cup evaporated milk
  • 1 cup condensed milk
  • 6 eggs, whole
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 6 tablespoons sugar
  • 1 pinch cinnamon powder, optional
  • 1 can Nestle media creama, (optional)
  • 1 cream cheese, 190 g (optional) (6.7 oz)

Preparation

Preheat the oven to 175 °C (338°F)
Place the sugar in a pot over medium heat until a caramel is formed; pour it before it cools over the custard pan and set aside.
Blend all the ingredients until they are well incorporated, add to the mold when the sugar it's cold and solidified at the bottom of the mold.
Put it in the oven in a bain-marie (inside another mold with some water) and watch that no water enters the flan. If you do not want to brown it, cover it with aluminum foil.
Bake it for 45 minutes at approximately 170 °C (354°F) until you insert a knife and it comes out clean. If at that time you want to brown it, remove the foil and let it brown for 10 minutes. Take it out and let cool. Refrigerate and release from the mold, enjoy it cold.
https://us.kiwilimon.com/recipe/desserts/mexican-caramel-flan

Комментариев нет:

Отправить комментарий