В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 10 ноября 2020 г.

Pumpkin Protein Bars


So it started.. the pumpkin recipes! And what better way to start than a Vegan

Pumpkin Protein Bar! They're a yummy and filling afternoon snack that goes great with a good cup of tea!

Pumpkin Protein Bars [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1/2 cup almond butter
  • 1/2 cup pumpkin puree
  • 2 tablespoons Coconut Oil (melted)
  • 1 tablespoon Maple Syrup
  • 1/2 teaspoon vanilla extract or vanilla flavor drops
  • 1/2 cup vanilla vegan protein blend
  • 1 teaspoon cinnamon
  • 1 teaspoon pumpkin spice (ginger, nutmeg, cinnamon, cloves)
  • Pinch salt
  • Toppings: Melted chocolate, pumpkin seeds
 

Preparation

  1. Combine almond butter, pumpkin puree, melted coconut oil, maple syrup and vanilla in a medium sized bowl and mix until smooth.
  2. Add remaining ingredients and mix well. (Dough should be almost play-dough like.)
  3. Place dough in a lined 8″ x 4″ baking pan and firmly press down using a spatula.
  4. Refrigerate for an hour, or until set.
  5. Remove from fridge and cut into 8 pieces.
  6. Optional: top with melted chocolate, chopped pumpkin seeds and bee pollen. Store in fridge or freezer.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pumpkin-protein-bars-vegan-gluten-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий