В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 10 ноября 2020 г.

Shortbread Cookies


Here’s a gluten-free vegan shortcrust pastry (shortbread dough) that is made of

only wholesome ingredients. So, no vegan butter or margarine! Furthermore, you’ll need merely 4 ingredients, one bowl, and less than 10 minutes of your time.  

Shortbread Cookies [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 3.5 ounces of peanut butter (additive-free)
  • 2 tablespoons (1.8 ounces) unsweetened plant yogurt
  • 1/4 teaspoon Himalayan salt
  • 1/4 teaspoon psyllium powder
  • 1.4oz oat flour

Preparation

  1. First, scoop peanut butter (at room temperature) into a bowl.
  2. Then add the remaining ingredients (you may sift the flour, but it’s not mandatory) and mix the dough together until you have a nice ball. Start with a spoon and finish with your hands.
  3. If you want, bake savory shortbread cookies, crackers, or form breadsticks (grissini). You may also add some dried herbs/spices such as rosemary, oregano, thyme, cumin, caraway, and basil.
  4. Bake thick cookies on a baking sheet lined with parchment paper at 350°F for 25 minutes until light golden.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/shortbread-cookies-vegan-gluten-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий