В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 12 сентября 2016 г.

Potato Sobrasada: Spanish ‘Sausage’ Spread


Sobrassada is a raw, cured sausage hailing from the Balearic Islands of Spain. Although it's a sausage, it's often served with crackers, as a spread. This entirely plant-based sobrassada is smoky, spicy, easy to make, and it's made from potatoes, so it's budget-friendly! This spread keeps well in the refrigerator, so you can grab quick snacks throughout the week.

POTATO SOBRASADA: SPANISH 'SAUSAGE' SPREAD [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 6 ounces potatoes, boiled
  • 1 garlic clove, raw
  • 2-3 garlic cloves, roasted or raw
  • 1 tablespoon sweet paprika
  • 1 teaspoon ground oregano
  • 1 tablespoon cider vinegar
  • 4 tablespoons extra virgin olive oil
  • 1 tablespoon vegan butter
  • Salt and pepper, to taste

PREPARATION

  1. Boil the potatoes.
  2. Once soft and cool enough to handle, put the potatoes in a bowl and add all the garlic.
  3. Add all the spices, vinegar, oil, and vegan butter.
  4. Mix well and let it sit to cool completely before serving.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/potato-sobrasada-spanish-sausage-spread/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=a7a79effa2-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-a7a79effa2-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий