В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 23 сентября 2016 г.

Paleo Pumpkin Cornbread

This rich, easy Paleo pumpkin cornbread has no added sweetener or oils, but still yields a perfect melt-in-your mouth texture.
Ingredients
  •  6 large eggs
  •  1 cup pumpkin puree
  •  2 t apple cider vinegar
  •  1 t vanilla extract
  •  1 ½ cups almond flour
  •  1 cup arrowroot starch
  •  ½ t baking soda
  •  ½ t baking powder
  •  ½ t nutmeg
  •  1 t cinnamon
  •  3 T pepitas (pumpkin seeds)
Instructions
  •  Preheat oven 350ºF. Prepare an 8x8 loaf pan by placing a piece of parchment paper inside. Allow the ends to hang off the edges a bit for easy removal.
  •  In a medium bowl, sift together the almond flour, arrowroot starch, baking soda, baking powder, nutmeg and cinnamon.
  •  In a separate larger bowl, whisk together the eggs. Then add the pumpkin, vanilla extract and apple cider vinegar.
  •  Slowly add 1-2 tablespoons of the flour mixture to the egg mixture, mixing until fully incorporated. The consistency of the batter should be a little runny.
  •  Transfer the batter to the prepared loaf pan.
  •  Top the batter with the pumpkin seeds, pressing them gently into the batter. This way they will bake into the batter a bit and not fall off after baking.
  •  Bake 40 minutes, or until a toothpick can be inserted into the center and come out clean.
  •  Leave the bread in the pan for 2 hours to cool at room temperature.
  •  Once cooled, gently lift the bread from the pan using the sides of the parchment paper to remove. Cool another 30 minutes before slicing and enjoying.
  •  Store bread in the refrigerator up to one week.
http://blog.paleohacks.com/pumpkin-cornbread/

Комментариев нет:

Отправить комментарий