В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 19 сентября 2016 г.

Roasted Potatoes with Green Sauce

Cle-ann is a Greek recipe developer living in Melbourne, Australia. 

WHAT: Roasted potatoes like we've never seen them before—bright, springtime-y, and green. 
HOW: Cover roasted potatoes with an herbaceous blend of cilantro, peas, anchovy, Dijon mustard, horseradish, olive oil, and lemon. 

Serves 4 to 6
For the potatoes:
  • 600grams Kipfler or fingerling potatoes
  • 1drizzle extra-virgin olive oil
  • Salt and freshly cracked pepper, to taste



For the green sauce:
  • 1handful cilantro
  • 1cup peas
  • 1 anchovy fillet
  • 1tablespoon Dijon mustard
  • 1teaspoon grated horseradish
  • Juice of 1/2 lemon
  • 1/4cup extra-virgin olive oil
  • Salt and pepper, to taste
  1. Preheat oven to 220 °C (430º F).
  2. Put potatoes in a baking tray, drizzle with olive oil, season well with salt and a little pepper, and toss. Roast for 30 to 40 minutes, or until tender. Once cooked, remove potatoes from the baking tray and put in a medium bowl. Set aside.
  3. To make the green sauce, put all of the ingredients into a blender and pulse until combined but still chunky, about 30 seconds. Spoon over the potatoes while they're hot and serve immediately.


















https://food52.com/recipes/31548-roasted-potatoes-with-green-sauce

Комментариев нет:

Отправить комментарий