В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 25 сентября 2016 г.

Chicken Thighs with Chickpea Ratatouille

Chicken Thighs with Chickpea Ratatouille

Serves 4
  • 2red bell peppers
  • 2yellow summer squash
  • 1/2yellow onion
  • 1eggplant
  • 2cups cooked chickpeas (drained and rinsed if canned)
  • 1/2cup olive oil
  • 1teaspoon kosher salt, plus more for the chicken
  • 4chicken thighs
  • Black pepper
  • 2cups cherry tomatoes
  • 1cup your favorite basil pesto, for serving
  1. Preheat the oven to 425° F and line a rimmed baking sheet with parchment paper. Next, grab a big bowl and cutting board. Chop all the vegetables (bell peppers, summer squash, zucchini, onion, and eggplant) into 2-inch pieces. Toss the vegetables and chickpeas with olive oil and salt then evenly layer the mixture across the sheet pan. Place the chicken thighs on top of the chickpea ratatouille mix. Sprinkle chicken with salt and pepper.
  2. Roast the sheet pan dinner for 45 minutes. After 25 minutes, toss in the tomatoes. If you’d like, turn the broiler on for the last few minutes to brown the chicken skin. Serve with a bowl of basil pesto for drizzling over everything.


























https://food52.com/recipes/63048-chicken-thighs-with-chickpea-ratatouille

Комментариев нет:

Отправить комментарий