В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 23 сентября 2016 г.

No-Bake Coffee ‘Cheesecake’ Bars

Calling all coffee lovers! These coffee cheesecake bars are about to become your new dessert obsession.
Ingredients
  •  FOR THE CRUST:
  •  1 ½ cups raw pecans
  •  ½ cup cocoa powder
  •  ¼ cup maple syrup
  •  ½ t vanilla extract
  •  ½ t cinnamon
  •  ¼ t salt
  •  FOR THE FILLING:
  •  1 ½ cups raw cashews, soaked in water 2-3 hours
  •  ½ cup maple syrup
  •  ¼ cup unsweetened almond or coconut milk
  •  ½ cup brewed coffee, chilled
  •  ¼ cup coconut oil
  •  ¼ t salt
  •  FOR THE TOPPING:
  •  ¼ cup cacao nibs
Instructions
  •  Place cashews in a large bowl and fill with water to soften 2-3 hours.
  •  Drain water from cashews. Set aside.
  •  TO MAKE THE CRUST: Combine all ingredients for the crust in a food processor or high speed blender. Process on high until fully combined. It will form a ball when it’s ready.
  •  Line a 9x5 meatloaf pan with parchment paper, allowing the paper to hang over the edges of the pan for easy removal.
  •  Transfer the crust mixture to the pan and spread into an even layer. Place in the refrigerator.
  •  TO MAKE THE FILLING: Clean your blender or food processor, then add cheesecake ingredients. Process on high until creamy.
  •  Remove crust from refrigerator and evenly top with “cheesecake” filling. Sprinkle on cacao nibs.
  •  Place the pan in the freezer 2-3 hours.
  •  Remove from the freezer and gently lift the cheesecake out of the pan with the parchment paper. Place on a hard surface to slice into 12 bars. Note: you may need to let them thaw a bit prior to slicing.
http://blog.paleohacks.com/coffee-cheesecake-bars/#

Комментариев нет:

Отправить комментарий