В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 29 сентября 2016 г.

Pickled Husk Cherries

This pickle uses a different approach to pickling: sous vide! Sous vide is a controlled
method of cooking where you seal food in a plastic bag or glass jar and cook it at a low, precise temperature in a bath of circulating water, cooking food in a more consistent way.
Makes 1 pint
  • 1cup white vinegar
  • 2cups water
  • 2teaspoons black peppercorns
  • 1teaspoon coriander seeds
  • 1/2cup sugar
  • 1teaspoon salt
  • 2sprigs fresh thyme
  • 6whole cloves
  • 2teaspoons fennel seeds
  • 1pint husk cherries, hulled
  1. Combine all of the ingredients except for the cherries in a large pot and bring the brine to a boil. Then, remove from heat and let it cool to below 140°F.
  2. Place the hulled husk cherries in a sealed plastic bag with the brine and cook sous vide at 140°F for 45 minutes.
  3. Let the cherries and brine cool to room temperature. (You can strain the brine out at this step, but it's a personal preference.) Refrigerate at least overnight (but a few days is better). Then, enjoy the pickles!
























https://food52.com/recipes/63207-pickled-husk-cherries

Комментариев нет:

Отправить комментарий