В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 29 сентября 2016 г.

7-MINUTE VEGAN CHOCOLATE SYRUP

Rich, naturally-sweetened chocolate syrup in 7 minutes with 5 ingredients in 1 pot!
Perfect for topping ice cream, adding to shakes, or stirring into almond milk!
Ingredients
  • 1/2 cup + 1 Tbsp (135 ml) water
  • 2 Tbsp (30 ml) maple syrup, plus more to taste (or sub stevia to taste)
  • 1/2 cup + 1 Tbsp (54 g) unsweetened cocoa powder or cacao powder
  • 2 Tbsp (25 g) minced cacao butter*(or chopped vegan bittersweet/dark chocolate)
  • Pinch sea salt
  • 1 tsp pure vanilla extract
Instructions
  1. Add water, maple syrup, cocoa powder, cocoa butter, and salt to a small saucepan and bring to a boil over medium-high heat. Whisk to combine.
  2. Reduce heat slightly and cook on a rolling simmer (~medium / medium-low heat) for 5 minutes until thickened, whisking occasionally. Then remove from heat and stir in vanilla.
  3. Taste and adjust flavor as needed, adding more maple syrup for sweetness, saltiness for flavor balance, or cocoa powder for more intense chocolate flavor.
  4. Use immediately as a hot chocolate sauce, or let cool completely and then store in a jar. It will thicken slightly in the refrigerator, which you can thin by adding in 1-3 Tbsp (15-45 ml) water or dairy-free milk. Store covered in the fridge up to 2 weeks, sometimes longer.
  5. Perfect for topping ice creamcake, adding to shakes, and DIY almond milk !
http://minimalistbaker.com/7-minute-vegan-chocolate-syrup/?utm_source=Minimalist+Baker&utm_campaign=b588da4853-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_0e438fa000-b588da4853-135369813

Комментариев нет:

Отправить комментарий