В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 23 апреля 2020 г.

BISCUIT CHEESECAKE

ImagenReceta
Enjoy this delicious cold dessert with an easy cheesecake recipe and all the flavor of Chokis® Brownie. This dessert is very creamy and is prepared without an oven. It also has a special touch with cookie chips and a delicious chocolate-filled Chokis® Brownie base. Don't forget to decorate it with whipped cream and Chokis® cookies on top.

BISCUIT CHEESECAKE

Ingredients

10 Portions
  • 3 cups Chokis® Brownie, for the base
  • 1/2 cups walnut, for the base
  • 1/4 cups butter
  • 4 cups cream cheese, for the cheesecake
  • 2 cups whipping cream, for the cheesecake
  • 1/2 cups condensed milk, for the cheesecake
  • 2 cups Chokis® cookies, for the cheesecake
  • 2 envelopes gelatin, hydrated and melted, for cheesecake
  • 1 cup chocolate chips, bitter for cheesecake
  • enough whipped cream, chocolate to decorate
  • enough Chokis® Brownie, to decorate

Preparation

In a processor, crush the Chokis® Brownie Cookies and nuts, add the butter and mix until it has a homogeneous and firm dough. Place on a cake base and press to compact. Refrigerate
Beat cream cheese, whipping cream, condensed milk, chopped Chokis® cookies, grenetina and mix until incorporated, pour on cookie base and refrigerate for 2 hours. Unmold and reserve.
Garnish with whipped cream and Chokis® Brownie Cookies.
https://us.kiwilimon.com/recipe/desserts/the-best-desserts-without-oven/biscuit-cheesecake

Комментариев нет:

Отправить комментарий