В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 4 июня 2020 г.

Carrots with Asian Spices

Carrots with Asian Spices
This dish is both delicious and bursting with flavor!

Carrots with Asian Spices [Vegan]

Ingredients

  • 2 carrots
  • 2 organic blood oranges
  • 2 oz (60 g) roasted hazelnuts
  • handful of pitted black olives
  • Non-dairy butter

Preparation

  1. Preheat the oven to 400°F. Wash the oranges thoroughly and slice them thinly. Line a baking sheet with aluminum foil, coat the foil with olive oil and place the oranges on the tray.
  2. Drizzle with some olive oil and bake in the oven for 20 minutes. Slice the carrots into diagonal pieces and sauté them for about 5 to 7 minutes in plenty of vegan butter. Coarsely chop the nuts. Arrange the orange slices on a plate, add the carrots and top with the olives and nuts.
  3. Season with some black pepper and a little bit of salt.

Notes

Blood orange slices baked in the oven taste heavenly. You can serve them as chips. You need to cook them just long enough for the skin to turn crunchy without letting them burn. That’s when they’re at their best. In my oven, that’s after exactly 20 minutes at 400 °F (200 °C). But each oven is different, so you’ll have to experiment with it the first time.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/carrots-with-asian-spices-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий