В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 14 июня 2020 г.

Early Summer Panzanella

















This one, with garlic scape pesto as the marinade for the bread and peppers, and also as
dressing is my favorite version. 

Early Summer Panzanella

Ingredients 
  • Garlic Scape Pesto
  • 15 Garlic scapes
  • 4 tablespoons Olive Oil
  • 1 Lemon, zest and juice
  • 1 teaspoon salt
  • Panzanella
  • 5-8 Slices of slightly stale bread
  • 2 Bell peppers
  • 3 Medium sized carrots
  • 1 Seedless cucumber
  • 2 Heirloom tomatoes
  • 2 tablespoons Olive oil
  • Directions
  • Make the pesto: Blitz the scapes, 4 tablespoons of olive oil, zest and juice of 1 lemon, and 1 teaspoon of salt in a blender or food processor.
  • Half and de-seed the bell pepper and brush with pesto, set aside.
  • Brush the bread with pesto, set aside.
  • Chop all of the raw vegetables: Slice the carrots and cucumber into thin crescents; roughly chop the heirloom tomatoes.
  • Grill the peppers and bread. The peppers will need 8-10 minutes per side; the bread will need 3-5 minutes per side.
  • As soon as the pepper and bread are cool enough to handle, chop roughly.
  • Toss raw vegetables with the roughly chopped grilled peppers and bread and drizzle with 2 tablespoons of scape pesto and 2 tablespoons of olive oil.
Early Summer PanzanellaEarly Summer Panzanellahttps://food52.com/recipes/80888-early-summer-panzanella

Комментариев нет:

Отправить комментарий