В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 12 июня 2020 г.

How to Make Sweet Potato Toast

Plain toast has gone out of style. First, it was avocado toast. Then, toppings started to get adventurous. There's nothing like creative toast for breakfast, especially with the delicious and colorful toppings that captivate all your senses and make you so indecisive about which one you are going to go for. How about we ditch the bread for a change and we try these delicious and nutritious sweet potato toasts instead? It's so easy to make! Sweet potato is sliced lengthwise and then toasted or cooked in a skillet until slightly crisp on both sides. Top with avocado like a classic avocado toast or go wild and come up with your own dazzling topping!

How to Make Sweet Potato Toast [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Sweet Potato Toast:

  • 2 Garnet sweet potatoes
  • Some coconut oil
  • A cutting board
  • A sharp knife
  • A toaster or a cast iron skillet

For the Toppings:

  • Nut or seed butter
  • Fresh fruit
  • Coconut flakes
  • Avocado
  • Chia jam

Preparation

  1. Wash your sweet potatoes with the skin on.
  2. Cut them in 1/4-inch slices, lengthwise, and simply place in your toaster and toast until desired crispiness.
  3. Or, use a cast iron skillet. Heat your skillet for 3 minutes, then brush both sides with coconut oil. Cook the sweet potato slices on both sides until crispy.
  4. For toppings, use whatever you like, such as nut butter, avocado, banana slices, etc...
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/how-to-make-sweet-potato-toast/

Комментариев нет:

Отправить комментарий