В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 8 июня 2020 г.

Pistachio Avocado Ice Cream

vegan, gluten-free and refined sugar-free pistachio avocado ice cream
Smooth, creamy, sweet, nutty - the delicate richness of this pistachio avocado ice cream will make your summer day so much brighter! Satisfy your ice cream craving with this terrific and healthy option.

Pistachio Avocado Ice Cream [Vegan, Gluten-Free, Refined Sugar-Free]

Ingredients

For the pistachio nut butter:

  • 1 cup pistachios

For the ice cream:

  • 2 avocados
  • 1/4 cup maple syrup
  • 1 teaspoon vanilla extract

Preparation

Prepare the pistachio nut butter:

  1. Add the pistachios to a food processor and process until they are broken down into a thick and creamy nut butter. This will take approximately 5 minutes, and you may need to stop one or two times to scrape the sides and help it along. Set aside.

Prepare the ice cream:

  1. Set aside a 9 × 5 loaf pan.
  2. Add all ingredients for the ice cream to the food processor with the pistachio nut butter, and process until everything is well combined and smooth.
  3. Pour the ice cream mixture evenly into the loaf pan.

Assembly:

  1. Tightly cover the loaf pan and place in the freezer overnight, or until the ice cream is firm.
  2. Store in an air-tight container in the freezer until ready to serve because the ice cream will get soft if left out at room temperature.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pistachio-avocado-ice-cream-vegan-gluten-free-refined-sugar-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий