В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 4 июня 2020 г.

Roasted Red Pepper Pesto

When plain basil pesto is getting old, it's time to mix things up! This recipe adds in plenty of roasted red peppers for an interesting smoky sweetness. A little sweet, a little cheesy, and super creamy, this red pepper pesto will definitely enter your dinner rotation. Plus it can be made simply by throwing all the pesto ingredients in a blender and then pouring over your pasta of choice.

Roasted Red Pepper Pesto [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1/2 cup cashews, soaked and drained
  • 1/2 cup fresh basil
  • 1 cup roasted red peppers
  • 1 garlic clove
  • Juice of 1/2 lemon
  • 1 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon pepper
  • 1 tablespoon nutritional yeast
  • 2-3 tablespoons water
  • 1/2 pound of cooked pasta (gluten-free if necessary)

Preparation

  1. Combine all ingredients (minus pasta) in a high -speed blender and blend until very smooth.
  2. Pour onto hot pasta and mix to combine.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-red-pepper-pesto/

Комментариев нет:

Отправить комментарий