В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 9 июня 2020 г.

TAQUITOS DE JÍCAMA AND SURIMI

ImagenReceta
These jícama and surimi taquitos are very fresh and delicious. Thin slices of jicama with a mixture of creamy surimi and mango chunks and an avocado purée that you will love. Do not stop preparing them!

TAQUITOS DE JÍCAMA AND SURIMI

Ingredients

4 Portions
  • 2 cups surimi, shredded
  • 1/4 red onions, finely chopped
  • 2 branches celery, finely chopped
  • 1/4 cups whole kernel corn
  • 1/2 cups palmetto, finely chopped
  • 3/4 cups mayonnaise
  • 2 tablespoons Chile chipotle milled
  • 1/2 teaspoons salt
  • 4 grams Probiotics, 2 envelopes
  • 1 avocado, for the mash
  • 1 tablespoon ginger, grated
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 1 tablespoon soy sauce
  • 12 slices jicama
  • 2 mangos, cut into small cubes
  • 1 cup alfalfa sprouts

Preparation

For the filling, in a bowl mix the surimi with the purple onion, celery, corn kernels, palm hearts, mayonnaise, chipotle, salt and probiotic. Reservation.
For the puree, with the help of a fork, puree the avocado and mix with the ginger, the lemon juice and the soy sauce.
Form the jicama tacos by mashing a bit of avocado puree over the slices of jicama, add a little of the surimi filling, place mango cubes and finish with alfalfa germ.
https://us.kiwilimon.com/recipe/fish-and-seafood/surimi/taquitos-de-jicama-and-surimi

Комментариев нет:

Отправить комментарий