В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 16 июня 2021 г.

Pad Thai Burgers


The vibrant sweet and sour flavors of pad thai will win you over! This version is

most exciting to me because you can eat it with your hands! What a thrill, eh? Not only is this burger delicious, it looks gorgeous and comes together so easily. This recipe goes great with peanut sauce!

Pad Thai Burgers [Vegan]

Ingredients

  • 1/4 cup (35 g) shredded red cabbage
  • 1/4 cup (59 g) shredded carrot
  • 1/4 cup (60 ml) quick peanut sauce (see tip) or Coco Loco peanut sauce (page 154)
  • 2 vegan hamburger buns
  • 2 vegan burger patties, cooked
  • Thinly sliced tomato
  • Thinly sliced cucumber
  • 1/4 cup (13 g) bean sprouts
  • Sriracha (optional)
  • 2 tablespoons (30 g) peanuts, crushed
  • Lime wedges (optional)

Preparation

  1. In a bowl, combine the cabbage and carrot with 2 tablespoons (28 ml) peanut sauce. Mix until well combined.
  2. To assemble the burger, divide the peanut slaw between 2 bottom buns. Place the burger on top of the slaw and add the tomato, cucumber, and sprouts. Drizzle the remaining peanut sauce over each burger and add sriracha (if using). Sprinkle each burger with crushed peanuts.
  3. Serve open-faced with a wedge of lime on the side (if using). Squeeze the lime over the burger before placing the top bun on.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pad-thai-burgers-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий