В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 25 июня 2021 г.

Potato Oregano Rolls


These savory rolls are soft, delicious and simple to make! These rolls pair well with

stew, soup or even a big bowl of pasta!

Potato Oregano Rolls [Vegan]

Ingredients

  • 1 1/2 cup all-purpose flour
  • 1 cup whole wheat flour
  • 3/4 to 1 cup warm water
  • 1 big potato boiled and mashed
  • 1 ½ tablespoon olive oil
  • 1 tablespoon oregano (dried)
  • 1 1/2 teaspoon instant yeast
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon sugar

Preparation

  1. Dissolve sugar in 3/4 cup warm water. Add yeast, mix and cover it for fifteen minutes.
  2. Whisk the flours, salt, and Oregano. Add 1 tablespoon olive oil. Mix. Add mashed potato and mix well.
  3. Now add water and knead for 6 to 8 minutes to get a soft dough. The dough will feel a little sticky but will be manageable to knead.
  4. Add more water only and only if needed, or else the dough will become very sticky.
  5. Oil a bowl and let the dough rest in it for an hour or till it doubles in size.
  6. Punch down the dough; knead for 4 to 5 minutes.
  7. Roll the dough into a long rope.  Cut out 12 pieces with a sharp knife.
  8. Apply some oil in your hands and shape these pieces into rolls about the size of golf balls.
  9. Arrange the rolls on a greased baking tray and cover them. Leave them to rise till double in size.
  10. Bake in a preheated oven at 375°F for 25 to 30 minutes or till well browned.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/potato-oregano-rolls/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий