В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 13 апреля 2020 г.

Caramelized Banana and Hazelnut Pancakes

These caramelized banana and hazelnut pancakes are a true breakfast treat! Super fluffy, extra thick and delightfully soft pancakes studded with crunchy hazelnuts and topped with caramelized bananas!

Caramelized Banana and Hazelnut Pancakes [Vegan]

Ingredients

To Make Pancakes:

  • 1 3/4-ounces chopped hazelnuts
  • 2 tablespoons cocoa nibs
  • 5 1/4-ounces self-raising flour
  • 1/2 teaspoon baking powder
  • 2/3 cup almond milk
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1 small ripe banana (mashed)
  • 2 tablespoons maple syrup
  • 2 tablespoons vegetable oil to fry

To Make Caramelized Bananas:

  • 2 medium bananas
  • 2 tablespoons brown sugar
  • 2 tablespoons maple syrup

Preparation

To Make Pancakes:

  1. In a medium bowl, sift together the flour, baking powder, and salt.
  2. Make a well in the middle and add mashed banana, almond milk, and maple syrup and combine all the ingredients together until you have a smooth batter. If the batter feels too thick, add 1-2 tablespoons of almond milk.
  3. Fold the hazelnuts and cacao nibs into the batter.
  4. Heat some vegetable oil in a frying pan, then pour about 2 tablespoons of pancake batter and fry for about a minute on each side, until golden brown.

To Make Caramelized Bananas:

  1. To caramelize the bananas, wipe the frying pan (after your pancakes) with clean kitchen paper and add 2 tablespoons of brown sugar. Heat the sugar until it melts and starts to bubble, add maple syrup, then add bananas and coat them in the caramel for about 30 seconds.
  2. To serve, stack the pancakes with caramelized banana slices between the layers, and pile some more on the top. Drizzle with some maple syrup and sprinkle with some more chopped hazelnuts. Enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/caramelized-banana-hazelnut-pancakes/

Комментариев нет:

Отправить комментарий