В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 5 июня 2020 г.

Pressure Cooker Rice Pudding With Stewed Strawberries

Rice Pudding With Stewed Strawberries
Love rice pudding? This decadent rice pudding is made by cooking risotto rice with non-dairy cream, brown sugar, and soy milk in a pressure cooker until sweet, sticky, and caramelized. While that cools, you whip up a quick strawberry compote, then blend the rice pudding into a lusciously creamy texture. Not only is this sweet rice pudding great for dessert, it would also make an amazing breakfast or brunch item!

Pressure Cooker Rice Pudding With Stewed Strawberries [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2.8 ounces risotto rice (Carnaroli, Vialone Nano, Arborio, etc...)
  • 3/4 cup, plus 2 1/4 tablespoons soy cream or cashew cream
  • 1 cup soy milk, plus more as needed
  • 3/8 cup brown sugar
  • A drop of vanilla extract
  • Zest of 1 lemon
  • 7 ounces strawberries
  • Water, as needed

Preparation

  1. In your pressure cooker, add rice, cream, milk, vanilla, lemon zest, and 1/3 cup brown sugar. Cook for 18 minutes, opening halfway through to stir with a spoon. Once done, add the rice mixture to a blender and purée into a cream.
  2. In a pan, sauté the strawberries and the remaining brown sugar, adding water as needed. Let the strawberries sauce reduce by half, then let cool.
  3. Fill a pastry bag with the rice pudding and pipe into bowls. Garnish with stewed strawberries and fresh mint, then serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pressure-cooker-rice-pudding-with-stewed-strawberries/

Комментариев нет:

Отправить комментарий