В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 5 июня 2020 г.

Syrian Rose Flavored Rice Pudding

Syrian rice pudding is a creamy and delicious rice pudding flavored with rose essence. This rice pudding uses just a few simple ingredients but the end result is an absolutely delicious treat. It is a great make-ahead dessert and the leftovers are perfect for breakfast, too.

Syrian Rose Flavored Rice Pudding [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1/2 cup rice (choose short grain rice like jasmine or arborio rice), rinsed and thoroughly drained
  • 3 cups non-dairy milk
  • 2 tablespoon corn starch
  • 1 tablespoon rose water
  • 1/4 cup sugar (adjust as per taste)
  • 3 tablespoons pistachios, finely chopped
  • 1 tablespoon dried rose petals, crushed (optional)

Preparation

  1. In a medium heavy-bottom pan, combine the rice and 1 cup of water. Bring to a boil, lower the heat, cover the pot and simmer for 10 minutes or until most of the water has evaporated.
  2. While the rice is cooking, whisk together milk, sugar, corn starch, and rose water. Make sure that the corn starch mixes well without any lumps.
  3. Add the milk to the rice and stir well. Bring the mixture to a boil, simmer stirring occasionally. Cook till the mixture thickens and rice is completely cooked through.
  4. Divide the pudding between the serving bowls, cover the top with plastic wrap and chill at least 2-3 hours before serving.
  5. Sprinkle with chopped pistachios and dried rose petals and serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/syrian-rose-flavored-rice-pudding/

Комментариев нет:

Отправить комментарий