В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 8 июня 2020 г.

Raw Peach and Vanilla No-Churn Ice Cream

peach vanilla no-churn icecream
If you are looking for simple vegan ice cream recipes to make without an ice cream maker, you have come to the right place! This no-churn ice cream couldn't be any easier. Simply chuck the ingredients into your food processor blend, freeze, and enjoy. It's the perfect treat for a hot day!

Raw Peach and Vanilla No-Churn Ice Cream [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 3 cups ripe peaches and or apricots
  • 1 14-ounce can coconut milk (chilled overnight)
  • Juice of 1 lemon
  • Juice of 1/2 orange
  • 1 teaspoon vanilla powder or vanilla extract
  • 4 tablespoons maple syrup
  • 4 tablespoons melted coconut butter
  • 1-2 teaspoons orange blossom water (optional)

Preparation

  1. Start by removing all the pits from the peaches and apricots.
  2. Add all ingredients apart from the coconut butter to a high-speed food processor and blend until smooth and creamy.
  3. Then add the coconut butter and blend to combine. To prevent from curdling, add the coconut butter last.
  4. Pour the mixture into a bread tin or lunch box, cover with foil and freeze overnight.
  5. Take the container out of the freezer about 15 minutes before serving to allow the ice cream to soften a little.
  6. Serve using a hot, wet ice cream scoop.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-peach-vanilla-ice-cream/

Комментариев нет:

Отправить комментарий