В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 3 июня 2020 г.

Toasted Coconut and Green Mango Salad

Toasted Coconut and Green Mango Salad
This coconut and mango salad is simple, and that’s the way it should be. However, if you want to jazz it up, you could add Chinese long beans or cherry tomatoes. Serve with grilled eggplant and white rice.

Toasted Coconut and Green Mango Salad [Vegan]

Ingredients

For the Salad:

  • 2 green mangoes
  • 1 cup shredded coconut, unsweetened
  • 1 bunch coriander, roughly chopped
  • 1/4 cup peanuts, roasted

For the Dressing:

  • 1 tablespoon tamarind paste
  • 1/2 tablespoon tamari
  • 1/2 tablespoon sesame oil
  • 1/2–1 tablespoon sambal
  • Juice of 2 small limes

Preparation

  1. In a small jar whisk/shake together the tamarind paste, tamari, sesame oil, sambal, and lime juice. Set aside.
  2.  Dry toast the coconut over a medium heat in a shallow pan, stirring frequently until the coconut starts to color brown and smell delicious. Be warned — as soon as it starts to brown you’ll have to remove the coconut from the pan straight away to prevent burning.
  3.  Peel the mangoes and finely shred using the medium blade on a mandoline. In a large bowl combine the mango, toasted coconut, chopped coriander, and peanuts. Pour the dressing over the top and mix thoroughly through.
  4.  Serve immediately.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/toasted-coconut-and-green-mango-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий