В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 3 июня 2020 г.

Watermelon-Sorghum Salad with Blackberry Vinaigrette

Salad meets salsa, meets the best of summer entertaining with this refreshing watermelon and sorghum combination. As an added perk, with the ingredients you’ll have on hand to make this salad, you’ll also have cocktail options! You’ll be well equipped to top off that meal with blackberry-jalapeño margaritas, or freeze watermelon cubes and chill a white wine sangria with extra flavor and color.

Watermelon-Sorghum Salad with Blackberry Vinaigrette [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Sorghum Salad:

  • 4 cups scooped or chopped seeded watermelon
  • 1 cucumber, quartered and sliced
  • 1 small red onion, chopped
  • 1 jalapeño pepper, seeded and diced
  • 1/2 cup fresh basil leaves, finely chopped
  • 2/3 cup chopped fresh cilantro leaves
  • 1/2 cup chopped fresh mint
  • Zest and juice of 3 limes
  • 2 cups cooked sorghum
  • Sea salt and freshly ground pepper, to taste

For the Blackberry Vinaigrette:

  • 1 cup ripe blackberries
  • 1 tablespoon maple syrup
  • 3 tablespoons pomegranate or balsamic vinegar
  • 2 tablespoon olive oil
  • Zest and juice of 1 lime
  • 1 teaspoon Dijon mustard
  • 1/2 teaspoon salt

Preparation

  1. To make the salad, toss all of the ingredients together until combined. Serve immediately, or cover and refrigerate for up to 2 days.
  2. To make the dressing, combine all of the ingredients in a small blender or food processor, and blend until creamy.

Notes

Remember to cook the sorghum ahead of time, since it takes about an hour, or better yet, plan to make this dish during a week when you’re using sorghum as a base for your grain bowls and have some grains to spare.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/watermelon-sorghum-salad-with-blackberry-vinaigrette-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий