В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 17 июня 2021 г.

Instant Pot Organic Soy Yogurt

 

Looking for innovative ways to use that Instant Pot sitting on your counter? Making homemade yogurt in your Instant Pot is easy-peasy and tastes incredibly delicious. The tanginess you get from the Instant Pot will make your taste buds sing while your belly feels all the goodness from the healing probiotics. Have fun with this and experiment with a range of fermentation times, but we found that 13 hours created the perfect tang!

Instant Pot Organic Soy Yogurt

Ingredients

 2 cups organic soy milk (plain, unsweetened, preferably no fillers or additives. See Chef’s Notes)
 1 tbsp plant-based started (See Chef’s Notes for options)

Directions

1

Add the organic soy milk to a sterilized 16-ounce mason jar or similar glass jar or container.

2

With a wooden spoon or silicone spatula add one tablespoon of plant-based yogurt. Stir well.

3

Place the mason jar directly on the bottom of your Instant Pot and set it to Yogurt Mode for 13 hours.

4

Once it’s finished, cover and refrigerate for 30–60 minutes before ready to serve. See Chef’s Notes for ideas!

Комментариев нет:

Отправить комментарий