В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 17 июня 2021 г.

Vegan Onion Dip

Plant-based yogurt takes the place of dairy-based sour cream to create a fun and appetizing dip that family and friends will love. Bring it to gatherings, or enjoy it at home all week long as a veggie dip, wrap filling, or grain bowl addition. By using plant-based yogurt in place of sour cream, you get superior nutrition without sacrificing flavor or texture. Plant-based yogurt is free from cholesterol and has less saturated fat (if any at all!). Plus, you’re adding tons of healing probiotics with each bite!


Vegan Onion Dip

Ingredients

 1 onion (diced)
 2 garlic cloves (minced)
 12 oz non-dairy yogurt (plain, unsweetened)
 1 tsp vegan worcestershire sauce (+1 tsp as desired)
 fresh chives (chopped, to taste)
 salt (optional, to taste)
 ground black pepper (to taste)
 veggies (for dipping)

Directions

1

Line a skillet with a thin layer of water.

2

Add the onions and sauté until they’re brown and caramelized, about 30 minutes. (Add 1 tbsp of water to deglaze the pan and prevent sticking.)

3

Once the onions are caramelized, add the garlic and sauté for 2–3 minutes.

4

Transfer the onion mixture to a small bowl, and chill for 30 minutes.

5

Stir in the yogurt, Worcestershire sauce, and chives and stir to combine.

6

Season with salt and pepper.

7

Taste, adding more salt, pepper, chives, or Worcestershire sauce.

8

Serve with veggies.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий