В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 17 июня 2021 г.

Creamy Lemon Dijon Dressing

 

In this recipe, yogurt transforms into a creamy dressing or sauce with a lovely hint of tanginess. Make and enjoy our Creamy Lemon Dijon Dressing recipe, and then have fun creating your own take on it by adding spices and herbs you love (or perhaps even grow in your own garden!). Having a probiotic-rich dressing on hand means you can get microbiota goodness every time you add it to salads, veggies, and bowls.

Creamy Lemon Dijon Dressing

Ingredients

 1 cup plant-based yogurt (unsweetened)
 1 tbsp tahini
 1 tbsp Dijon mustard
 ¼ cup lemon juice (freshly squeezed)
 2 tbsp shallots (roughly chopped)
 1 tbsp maple syrup (or date paste, link in Chef’s Notes)
 ¼ tsp salt (optional)

Directions

1

Add all ingredients to a blender or food processor and blend until creamy.

2

Taste for additional flavors (more lemon for acidity, more yogurt for tang, more Dijon for Dijon!).

3

Enjoy on salads, grain bowls, or as a veggie dip.

Комментариев нет:

Отправить комментарий