В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 17 ноября 2019 г.

Mini Low-Fat Pumpkin Pies

These low-fat pumpkin pies are very easy to make and seriously addictive. Extremely sweet that just one or two will be more than enough to satisfy any sweet tooth.

Mini Low-Fat Pumpkin Pies [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

To Make the Cookie Base:

  • 3/4 cup pecan pieces
  • 1 cup packed dates, soaked in warm water for 20 min
  • 1/4 teaspoon maca powder

To Make the Filling:

Preparation

  1. Prepare a cupcake tray with cupcake liners and set aside. Mix the pecan and dates in food processor  until crumbly. Add maca powder and mix again until sticky.
  2. Fill each paper liner with 1-2 tablespoons of the mixture, it should cover around 1/2 of it. Freeze while you prepare the filling.
  3. Using your food processor, mix pumpkin puree with dates until it becomes completely smooth. Add spices and taste until it has the perfect amount of spices for you.
  4. Remove tray from freezer and fill each one with 1 full tablespoon of the mixture. Freeze again until firm, 3-4 hours before serving.

Notes

Top with dried mulberries and enjoy every single bite. 
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mini-low-fat-pumpkin-pies/

Комментариев нет:

Отправить комментарий