В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 23 ноября 2019 г.

Quinoa and Beet Salad With Hazelnuts

Trying to Loose Weight? Make These 10 Healthy Plant-based Dishes
A few months back I made a salad with arugula, beets, oranges, avocados and hazelnuts. The combination of beets and hazelnuts was so delicious that I decided to create a quinoa salad using some of the same flavors. The result is a salad that’s as delicious as it is pretty. And let’s not forget, this is a dish you can feel great about eating, because: Beets contain powerful phytonutrients called belatains. Hazelnuts serve up protein, vitamin E and “good fats”. Quinoa provides a complete protein, and is a good source of magnesium.

Quinoa and Beet Salad With Hazelnuts [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 cup quinoa
  • 1 1/2 cups water
  • 3/4 cup diced roasted beets
  • 1/3 cup chopped roasted hazelnuts (or substitute pistachios or almonds)
  • 1/4 cup sliced scallions
  • 1/4 cup minced fresh mint
  • 2 tablespoons extra virgin olive oil
  • 2 tablespoons champagne vinegar or white wine vinegar
  • 1/4 teaspoon salt

Preparation

  1. Place the quinoa and water in a medium saucepan.Bring to a boil, then reduce heat and simmer for about 12 minutes, until you see the rings separate from the kernels of quinoa and it’s tender-crunchy. Set aside and cool.
  2. Mix all ingredients together in a bowl. Eat.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/quinoa-and-beet-salad-with-hazelnuts/

Комментариев нет:

Отправить комментарий