В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 10 марта 2020 г.

Southwest Salad

Vegan Southwest Salad
This salad has the most beautiful colors and texture. It’s crunchy, fresh, and bright, and
goes well with a dressing such as a Cilantro Jalapeño Cashew Dressing!

Southwest Salad [Vegan]

Ingredients

  • 1 1/2 pounds (680 g) romaine lettuce, chopped
  • 2 (15-ounce [425 g]) cans low-sodium black beans, drained and rinsed
  • 1 yellow bell pepper, stemmed, seeded, and diced
  • 1 orange bell pepper, stemmed, seeded, and diced
  • 1 1/4 cups (188 g) grape tomatoes
  • 2/3 cup (110 g) thinly sliced red onion
  • 2/3 cup (95 g) sliced radishes
  • 2/3 cup (60 g) sliced avocado

Preparation

  1. Set out five roughly 30-ounce (850 g) storage containers.
  2. Divide the lettuce evenly among the containers, then top with black beans, bell peppers, tomatoes, and onion.
  3. Top each serving with radishes and sliced avocado.
  4. Drizzle your dressing of choice over the top of each salad (or divide into five small containers or jars).
  5. Store in the refrigerator for up to 6 days.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/southwest-salad-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий