В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 9 марта 2020 г.

Vietnamese Pho With Mushrooms and Tofu

Vietnamese Pho With Mushrooms and Tofu
This Vietnamese soup is warm, filling, and fragrant. The mushrooms and tofu provide the bulk of the protein and the vegetable broth and soy sauce combine to make a delicious base. Most Vietnamese people enjoy this dish for breakfast, which you are welcome to do as well, or make it if you're in need of a quick and easy lunch.

Vietnamese Pho With Mushrooms and Tofu [Vegan]

Ingredients

  • 8 1/2 cups vegetable broth
  • 1 yellow onion
  • 4 garlic cloves
  • 1-inch ginger
  • 3 star anise, whole
  • 3 cloves, whole
  • 1 cinnamon stick
  • Salt, to taste
  • Rice noodles
  • 1 cup button mushrooms, sliced
  • 1 15-ounce package tofu, diced
  • 2 tablespoons soy sauce

For the Toppings:

  • Sprouts
  • Coriander
  • Peanuts
  • 2 red chilis, sliced
  • Red pepper flakes, to taste

Preparation

  1. Cut the onion in quarters, chop the garlic, and slice the ginger.
  2. Pour broth into a large pot and add onion, garlic, ginger, star anise, cloves, and the cinnamon stick. Cover and bring to a boil. Lower the heat and let simmer for 20-30 minutes.
  3. In the meantime, cook the noodles according to the instructions on the package and set aside. Fry mushrooms and tofu in a little bit of oil, add salt and pepper to taste and set aside.
  4. Remove the broth from the heat and stir in the soy sauce. Pour into bowls and serve with rice noodles, tofu, mushrooms, sprouts, coriander, peanuts, chili, and red pepper flakes. Add salt to taste.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/vietnamese-pho-with-mushrooms-and-tofu/

Комментариев нет:

Отправить комментарий