В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 1 мая 2020 г.

High Protein Matcha Lime Cheesecake

High Protein Matcha Lime Cheesecake
This has to be the softest, lightest and creamiest no bake Matcha Cheesecake. It's packed with protein and its also Vegan and Gluten-Free!

High Protein Matcha Lime Cheesecake [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Base:

  • 1 1/2 cups Granola
  • 3 Tablespoons Coconut Oil
  • 2 Tablespoons Almond Milk

For the Filling:

  • 1 cup Cashew Nuts (soaked for at least an hour in water)
  • 1/2 cup Vanilla Protein
  • 3 Tablespoons Fruit Syrup
  • 1/4 cup Almond Milk
  • Handful of Spinach
  • Teaspoon Matcha Powder
  • Juice of 1 Lime

Preparation

  1. Blend together the granola with the melted coconut oil and almond milk
  2. Press this mixture into a square lined tin
  3. Blend together the filling ingredients and place on top of the base.
  4. Place in the fridge for a few hours to set or in the freezer for an hour.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/high-protein-matcha-lime-cheesecake-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий