В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 31 октября 2018 г.

Autumn-Style Kale Chips

Rich in antioxidants (tons of vitamins A, C, and K), kale is also a good source of minerals, such as iron, copper and potassium. Additionally, it has been shown to help lower cholesterol levels, especially when cooked!

AUTUMN-STYLE KALE CHIPS [VEGAN]

INGREDIENTS

  • One bunch kale, de-stemmed and chopped or torn into roughly 1 1/2 inch pieces
  • 1 tablespoon olive oil
  • 2 teaspoon nutritional yeast
  • 1/4 teaspoon sea salt
  • 1/8 teaspoon chile
  • 1/8 teaspoon garlic powder
  • 1/8-1/4 cup pepitas
  • several cracks fresh pepper, to taste

PREPARATION

  1. Preheat oven to 300°F.
  2. Put the kale pieces in a large bowl, and toss with olive oil. Sprinkle in remaining ingredients, and toss again.
  3. Spread them out on a baking sheet covered in parchment paper.
  4. Bake for 25-30 minutes, until dry and a bit crispy.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/autumn-style-kale-chips-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий